Acasă Politic Bucuresti: Deputatul Mircea Draghici si-a donat indemnizatia catre SMURD

Bucuresti: Deputatul Mircea Draghici si-a donat indemnizatia catre SMURD

DISTRIBUIȚI

108482 – 06032012 – Deputatul PSD Mircea Drăghici şi-a donat indemnizaţia pe luna februarie Fundaţiei pentru SMURD. Conducerea USL a decis ca toţi aleşii să direcţioneze banii aferenţi lunii martie către ONG-uri sau persoane aflate în dificultate.

            Protestul opoziţiei este îndreptat împotriva liderului Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, mai ales că în ultimii doi ani, Parlamentul a funcţionat prin ordonanţe de urgenţă şi asumări de răspundere, iar cuvântul de ordine în sala de plen, a fost furtul, potricit unui comunicat al PSD.

            Mircea Drăghici a declarat că a ales să trimită banii în contul SMURD, având în vedere gravele probleme din sistemul sanitar, medicina de urgenţă fiind singura care mai dă o şansă la viaţă românilor: „Anul trecut, Guvernul Boc a decis închiderea spitalelor şi desfiinţarea de paturi în cele rămase, astfel că peste 90000 de argeşeni au fost tăiaţi de la serviciile medicale de urgenţă sau puşi să meargă peste 100 de km până la cea mai apropiată unitate medicală. SMURD reprezintă o şansă la viaţă şi o dovadă că în România se poate face treabă, dacă există voinţă şi suflet!”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.