Acasă Politic Bucuresti: Elena Udrea refuza o alianta cu partidul lui Dan Diaconescu

Bucuresti: Elena Udrea refuza o alianta cu partidul lui Dan Diaconescu

DISTRIBUIȚI

108408 – 04032012 – „Noi avem o majoritate cu PNG, aş fi foarte atentă la exprimările definitive, cu unul sau cu altul nu se fac înţelegeri, oamenii ăştia au în spate un electorat, pe care trebuie să-l respectăm. Au mai mult decât politicieni redutabili astăzi, cât priveşte susţinerea eu mi-aş dori să avem susţinerea tuturor forţelor politice care vor să schimbe modul în care este administrată Capitală, de aceea eu la Bucureşti, noi, ne vom alia cu toate forţele politice care vor asta.  Nu ne-am gândit la o alianţă cu Partidul Poporului, nu pentru că aş desconsidera electoratul acestui partid, ci pentru că la Bucureşti, nu avem posibilitatea de a face proiecte comune”, a declarat sambata presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, la Realitatea TV.

Udrea a spus că PDL trebuie să se promoveze şi să ducă lupta politică prin intermediul oamenilor din prima linie ai formaţiunii, care până acum făceau parte din Guvern.

Răspunzând unei întrebări, ea a declarat că nu va candida la Primăria Bucureşti. Udrea a mai spus că este obligată, ca preşedinte al PDL Bucureşti, să asigure pentru Capitală candidatul PDL cu şansele cele mai mari.

Liderul PDL a menţionat că din acest punct de vedere, cel mai bine stă în sondaje, la încredere, Silviu Prigoană. Udrea a menţionat că şi Monica Macovei este un posibil candidat foarte bun.

Ea a spus că duminică, în Colegiul Director se vor lua decizii privind strategia partidului în alegeri.

„Vom avea lansări de candidaţi pe tot parcursul lunii martie, iar candidatul pentru Primăria Capitalei, cireaşa de pe tort, va fi anunţat la finele lunii martie”, a spus Udrea.

Întrebată dacă i-a adresat o invitaţie lui Raed Arafat de a candida din partea PDL la Primăria Capitalei, Udrea a negat. Ea a precizat însă este de părere că Raed Arafat ar avea şanse ca şi candidat independent. Liderul PDL a explicat că bucureştenii par să îşi dorească să voteze un independent adevărat, şi nu pe unul cum este Sorin Oprescu. Udrea a spus că Oprescu afirmă că este independent, dar candidează, de fapt, practic, din partea USL.

Partidul Democrat Liberal se reuneşte duminică, la ora 16.00, în şedinţa Colegiului Director Naţional care se va desfăşura la Sala Drepturilor Omului, la Palatul Parlamentului. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.