Acasă Politic Bucuresti: Emil Boc o dă pe ”inimă albastră”

Bucuresti: Emil Boc o dă pe ”inimă albastră”

DISTRIBUIȚI

109096 – 28032012 – Presedintele PDL, Emil Boc, l-a acuzat, miercuri, pe Sorin Frunzaverde de tradare a crezurilor PDL, adaugand ca a gresit cand a acceptat ca acesta sa faca parte din conducerea PDL dupa congres. “Frunzaverde a tradat doua crezuri scrise si nescrise a PDL-istilor adevarati. Primul este scris chiar in imnul PDL: „Vantul bate, apa trece, pietrele raman”. Au fost probleme grele pentru PDL cand au plecat lideri importanti: Duvaz, Sasu, Dutu – au disparut in istorie. PDL a castigat toate alegerile. Istoria se repeta. In 2003, tot presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin pleca cu peste 20 de primari la PSD. Ati mai auzit dumneavoastra de Ilie Mustacila, cel care a plecat la PSD in 2003 ca presedinte de consiliu judetean?

A disparut. Dar PDL a castigat alegerile si a devenit principalul partid de guvernamant al Romaniei si a reusit, impreuna cu presedintele Romaniei, sa reformeze statul roman. Inca o data, imnul nostru are un crez pe care pdl-istii adevarati nu il tradeaza sau daca il tradeaza, soarta lor este trecerea in uitarea istoriei. A doilea crez este unul nescris: „Casa parinteasca nu se vinde niciodata”. Un pedelist adevarat nu isi vinde sufletul”, a spus Boc.

“Argumentele domnului Frunzaverde sunt: lipsa descentralizarii si statul politienesc. In toti acesti ani, pentru prima data in Romania, s-a realizat o descentralizare reala in Invatamant, in domeniul Sanatatii, in politia locala. Reamintesc faptul ca domnul Frunzaverde a fost unul dintre adversarii majori ai proiectului descentralizarii administrativ-teritoriale. Proiectul descentralizarii ramane unul important pentru PDL. In privinta statului politienesc, rapoartele CE confirma progresele Romaniei in problema statului de drept. UE nu ar valida, prin rapoartele de tara, derapaje la democratie daca ele ar exista. Pentru prima data in perioada aceasta de timp, justitia isi face datoria”, a mai spus presedintele PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.