Acasă Politic Bucuresti: Ioan Oltean: “Niciodata nu mi-as fi inchipuit ca Boldea este atat...

Bucuresti: Ioan Oltean: “Niciodata nu mi-as fi inchipuit ca Boldea este atat de marsav”

DISTRIBUIȚI

108941 – 22032012 – Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, sustine ca nu isi putea imagina ca deputatul Mihail Boldea era un personaj „atat de marsav”, incat sa fuga din tara.

„Partidele trebuie sa fie mult mai atente cand propun pe cineva pentru o astfel de candidatura. Daca toti parlamentarii ar candida de capul lor, doar 10% ar ajunge in Parlament!  Este insa foarte dificil sa controlezi un asemenea fenomen. La prima vedere pot parea ingeri, ca apoi sa se dovedeasca a fi oameni de nimic. Nu cred sa existe vreun partid care sa promoveze un candidat in mod intentionat care sa fie un ticalos, un om certat cu legea. Toti vrem sa avem un capital electoral, sa fim credibili”, a declarat Oltean, citat de Q Magazine.

Secretarul general al PDL a adaugat ca, „in acelasi timp, fiecare partid vrea oameni care sa aiba si bani, pentru a-si sustine campania electorala sau cu influente si cu notorietate, pentru a aduce voturi”.

„Aici apare problema. In privinta lui Boldea, va marturisesc ca niciodata nu mi-as fi inchipuit ca omul este atat de marsav, capabil sa savarseasca fapte de genul pe care le-a facut. Mai ales din partea unui tanar care este de profesie avocat. Dar probabil ca aceasta era de fapt structura sa, calata pe un asemenea compartiment”, a completat Oltean.

Acesta a subliniat ca Parlamentul s-a miscat extrem de operativ, votand in timp cat mai scurt ridicarea imunitatii lui Mihail Boldea, intrucat „unele dintre faptele pe care Parchetul le-a prezentat erau cat se poate de evidente”, dar si pentru ca „PD-L a incercat mereu sa permita justitiei sa isi faca datoria”. – www.promptemdia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.