Acasă Politic Bucuresti: Lui Emil Boc i se pregateste debarcarea din fruntea PDL

Bucuresti: Lui Emil Boc i se pregateste debarcarea din fruntea PDL

DISTRIBUIȚI

109084 – 28032012Decizia lui Sorin Frunzăverde de a părăsi PDL provoacă un adevărat cutremur în partid. După sedinta convocată de urgentă marti seara, o nouă sedintă, tot de urgentă, a fost convocată miercuri. Lideri importanti ai formatiunii au urmărit de la sediul central al partidului conferinta de presă a lui Sorin Frunzăverde si scaunul lui Emil Boc se clatină după plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL. Mai mulţi parlamentari ai partidului cer înlocuirea lui Boc şi organizarea unui congres extraordinar, idee respinsă însă de alţi democrat-liberali, care susţin că acesta ar face doar rău partidului, în prag de alegeri. În aceste condiţii, soluţia la care se gândesc democrat-liberalii este înlăturarea echipei preşedintelui PDL, Emil Boc, şi la instalarea la conducere,

cel mai probabil, a lui Vasile Blaga, considerat singurul care mai poate să mobilizeze partidul.

Senatorul Mihai Niţă, care a preluat interimar filiala Olt, după plecarea lui Darius Vâlcov (primarul Slatinei), este de părere că Boc poartă o parte din vină. „Dacă ar fi să discutăm cinstit, cred că domnul preşedinte Boc are o parte din vină şi ar trebui să se gândească foarte bine de azi înainte ce are de făcut. (…) Dacă nu luăm o măsură urgentă la nivel central, să venim cu un suflu nou acum, după alegeri va fi prea târziu”, a spus senatorul PDL.

Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedinte al PDL, a anunţat că demisionează din partid si va trece la PNL. Mai mult, reprezentanţii liberalilor au declarat că Frunzăverde va candida ca membru PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL, funcţie pe care o deţine şi în acest moment.

Frunzăverde a fost considerat unul dintre „greii” PDL, care a şi făcut comentarii critice la adresa democrat-liberalilor în ultimul timp.

Tot ieri, după anunţul demisiei lui Frunzăverde, trei parlamentari PDL ŞI 42 se primari democrat-liberali au anunţat că pleacă alături de colegul lor la PNL. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.