Acasă Politic Bucuresti: Patru traficanti de heroina arestati in Bucuresti

Bucuresti: Patru traficanti de heroina arestati in Bucuresti

DISTRIBUIȚI

108612 – 11032012 – Patru bucuresteni suspectati ca vindeau heroina in Bucuresti au fost arestati in urma unor perchezitii facute sambata de forte ale Politiei Romane.

Cele patru persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 42 de ani, sunt suspectate ca fac parte dintr-o retea de trafic stradal de heroina din Sectorul 2, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Potrivit anchetatorilor, membrii gruparii infractionale procurau importante cantitati de heroina, pe care le redistribuiau cu preturi cuprinse intre 50 si 200 de lei pe doza, in functie de cantitatea de drog continuta. In 5 martie, ofiterii antidrog, politistii de la combaterea criminalitatii organizate si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Bucuresti i-au prins in flagrant delict pe doi dintre membrii gruparii, dupa ce au vandut doua doze de heroina unui consumator, pentru o suta de lei, intr-un imobil. In urma perchezitiei domiciliare, politistii au gasit in imobil alte doua persoane, una avand asupra sa sase doze de heroina, 27 de comprimate de metadona si 21 de comprimate de diazepam, iar cealalta detinand pentru vanzare 46 de doze de heroina. Totodata, in locuinta au mai fost depistati noua consumatori de droguri care isi procurau stupefiantele zilnic de la cei patru suspecti. Anchetatorii au ridicat pentru cercetari 54 de doze de heroina, 27 de comprimate de metadona, 21 de comprimate de diazepam si 5.776 de lei, despre care existau date ca provin din vanzarea heroinei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.