Acasă Politic Bucuresti: Premierul Ungureanu s-a intalnit cu administratorul unic al Fondului Proprietatea

Bucuresti: Premierul Ungureanu s-a intalnit cu administratorul unic al Fondului Proprietatea

DISTRIBUIȚI

108987 – 23032012 – Prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu a avut astăzi o întâlnire cu administratorul unic şi manager de investiţii al Fondului Proprietatea, Franklin Templeton Investments, reprezentat de Mark Mobius, preşedinte executiv al Templeton Emerging Markets Group, şi cu Grzegorz Konieczny, manager de fond al Fondului Proprietatea.

Premierul a subliniat parteneriatul care trebuie să caracterizeze relaţiile între reprezentanţii Fondului Proprietatea şi statul român, precum şi interesul comun pentru dezvoltarea acestui fond. 

De asemenea, a fost menţionat interesul reciproc pentru buna implementare a Codul de Guvernanţă Corporativă, introdus prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011, în ceea ce priveşte introducerea managementului corporatist în companiile de stat, precum şi pentru desfăşurarea cu succes a procesului de listare a unor pachete minoritare de acţiuni la companii aflate în proprietatea statului. Toate aceste demersuri pot ajuta procesului de consolidare economică şi stimulării pieţei de capital locale, unde Fondul Proprietatea joacă un rol extrem de important.

La întâlnire a mai participat ministrul Economiei Comerţului şi Mediului de Afaceri, Lucian Bode. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.