Acasă Politic Bucuresti: Primaria Capitalei incepe campania de igienizare

Bucuresti: Primaria Capitalei incepe campania de igienizare

DISTRIBUIȚI

109002 – 25032012 – Primaria Capitalei incepe luni, 26 martie a. c., campania anuala de igienizare, in cadrul careia vor fi aplicate tratamente de deratizare (sobolani) si de combatere a tantarilor.

Campania se va derula in perioada 26 martie – noiembrie 2012. In cadrul acesteia, se vor efectua prestatii de igienizare la asociatii de locatari/proprietar, locuinte individuale, Apa Nova, RADET, agenti economici, regii, ministere, spitale, scoli, gradinite, cladiri administrative, agenti economici cu profil agroalimentar, pe malurile lacurilor, in parcuri, cimitire, gradini publice, in zone demolate si neconstruite, in piete si targuri, in statiile de metrou si in vegetatia din zonele rezidentiale, malurile de lac, zonele industriale, din parcuri, cimitire, aliniamente stradale.

În momentul în care condiţiile meteorologice vor fi favorabile şi temperaturile vor depăşi constant 15 grade Celsius vor începe si tratamentele exterioare de combatere a ţânţarilor pentru totalitatea vegetaţiei: spaţii verzi; aliniamente stradale; grădini publice; parcuri; cimitire; maluri de lac; zonele rezidenţiale şi industriale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.