Acasă Politic Bucuresti: Taximetristii ameninta cu proteste de mare amploare

Bucuresti: Taximetristii ameninta cu proteste de mare amploare

DISTRIBUIȚI

109037 – 26032012Camera Taximetriştilor din Municipiul Bucureşti-C.T.M.B, Asociaţia Naţională a Operatorilor de Transport în Regim de Taxi-ANPOTRT şi Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi-ANTTI vor organiza pe 28 şi 29.martie 2012, între orele 10.00 – 14.00, în Piaţa Constituţiei din Capitală, mitinguri de protest urmate de marşuri pe traseul Bd. Naţiunile Unite – Unirii – Universitate – Pţa.Romană-Pţa.Victoriei, Bdul.Titulescu-Podul Basarab-Primăria Municipiului Bucureşti.

La aceste manifestarile vor participa un numar de 7000-9.500 de taxiuri care aparţin operatorilor de transport în regim de taxi sau taximetriştilor independenţi.Vor mai participa salariaţi ai patronatelor din acest domeniu de activitate(servicii conexe), respectiv un numar total de 11.000-13.000 oameni, membri directi şi/sau indirecţi ai organizatorilor, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR.

Participanţii la acţiunile de protest cer liminarea activităţilor ilegale (piraterie) de către organele abilitate, astfel încât fiecare taximetrist autorizat să execute această activitate numai şi numai pe raza şi localitatea de autorizare. De asemenea, se cere introducerea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor a modificărilor Legii 38 /2003, modificări care reglementează activitatea de taximetrie. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.