Acasă Politic Bucuresti: Traian Basescu: “Il vom gasi pe Boldea si in gaura de...

Bucuresti: Traian Basescu: “Il vom gasi pe Boldea si in gaura de sarpe!”

DISTRIBUIȚI

108983 – 23032012 – Deputatul Mihail Boldea pentru care a fost aprobat un mandat de arestare in lipsa, se afla in Kenya, a declarat, vineri, presedintele Traian Basescu, cu prilejul prezentarii bilantului SRI pe anul 2011. „Am vazut aprecierile din presa cu privire la cazul Boldea. Imediat ce am aflat, am vrut sa stiu cum a fost posibil. Tot mandatul meu am umblat dupa astia sa-i aducem inapoi – Necolaiciuc, Omar Hayssam. Cate interventii a trebuit sa fac la presedintele Indoneziei in cazul Popa, la presedintele Ciprului legat de comisia rogatorie… Ma voi ocupa de acest caz. Pentru aducerea lui Boldea, facem toate eforturile politice. E in Kenya acum, nu stiu unde va fi diseara. Legat de acest caz, exista tentatia publica de a da vina pe procurori. Nu cred ca a fost o neindemanare a procurorilor.

 Au avut 24 de ore sa faca 22 de perchezitii judiciare, sa audieze 20 de oameni, sa faca referat de arestare pentru doi dintre ei. E clar ca au putut sa greseasca. E clar ca oamenii astia n-au vrut sa-l scape pe Boldea; nu puneau in dosar toate probele, altfel. Probabil a fost si o eroare legata de statutul lui Boldea, diferit de al celorlalti”, a spus presedintele Basescu.

„Inca de azi-noapte statul roman a declansat toate procesele pentru ca domnul Boldea sa revina in patrie. Nu stiu cat va dura, dar il vom gasi si in gaura de sarpe, va trebui sa vina”, a incheiat seful statului. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.