Acasă Politic Cătălin Ivan: Corupţia generalizată din PDL face România de râs

Cătălin Ivan: Corupţia generalizată din PDL face România de râs

DISTRIBUIȚI

109001 – 25032012 – Cătălin Ivan, liderul eurodeputaţilor PSD, cere autorităţilor să acţioneze fără menajamente în rezolvarea cazului de corupţie în care sunt implicaţi Liviu Rusu, Ioan Andreica şi Iancu Luca.

Europarlamentarul PSD atrage atenţia că în judeţul Bistriţa-Năsăud există o adevărată reţea de corupţie patronată de PDL.

„La Bistriţa avem de-a face cu o adevărată reţea a corupţilor PDL. Trebuie să amintesc că, pe lângă cei reţinuţi astăzi, din această reţea face parte şi Ioan Botiş, cel care a demisionat din Guvern tot din cauza unor acuze grave de corupţie. Foarte grav este faptul că situaţia din judeţ nu este o excepţie, ci reprezintă modul în care PDL funcţionează la nivel naţional! Fac un apel la autorităţi să acţioneze fără menajamente în rezolvarea acestui caz şi să-i pedepsească pe cei găsiţi vinovaţi.”, afirmă Ivan.

„Nu e de mirare că România nu a fost inclusă în Spaţiul Schengen. Cei de la PDL care se află în funcţii şi care comit grave acte de corupţie nu fac decât să dea motive statelor reticente să amâne o decizie privind aderarea României la Spaţiul Schengen! Nici nu s-a încheiat cazul Boldea, că a apărut cazul Bistriţa. Corupţia generalizată din PDL face România de râs în faţa partenerilor Europeni şi, în acelaşi timp, continuă să ne izoleze de restul Europei”, atenţionează Cătălin Ivan. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.