Acasă Politic Iasi: Parintii nu trebuie sa lase nicio „atentie” pentru inscrierea in clasa...

Iasi: Parintii nu trebuie sa lase nicio „atentie” pentru inscrierea in clasa pregatitoare

DISTRIBUIȚI

108409 – 04032012 – Parintii nu trebuie sa lase nicio „atentie” in momentul inscrierii copilului in clasa pregatitoare, „nici foaie, nici lipici”, a declarat, sambata, la Iasi, ministrul Educatiei, Catalin Baba. 

Mai mult, acesta face apel la parinti sa semnaleze la telefonul verde (0800801100) orice neregula legata de acest aspect. 

„Parintele trebuie sa vina cu un act de identitate, i se face o copie xerox, si cu certificatul de nastere al copilului. Nu se cere nimic altceva, nu se cere adeverinta de venit. Fara spaga, fara foi, fara plicuri, fara lipici.

Daca exista vreo plangere in privinta faptului ca s-a cerut sau s-a dat spaga, Ministerul are un telefon verde anticoruptie. Ii rog pe parinti daca se intampla astfel de situatii, imediat sa semnaleze Ministerul. Se vor lua cele mai drastice masuri”, a spus ministrul Catalin Baba, conform Adevarul.

In plus, ministrul a facut apel la parinti sa nu faca din tantar armasar in ceea ce priveste aceste clase pregatitoare. „Sa nu facem o drama nationala din clasa pregatitoare. Sfatuim parintii sa nu-si schimbe buletinul, sa nu divorteze”, a mai declarat ministrul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.