Acasă Politic Prins la volan cu alcoolemie-record pe A1

Prins la volan cu alcoolemie-record pe A1

DISTRIBUIȚI

108990 – 23032012 – Un sofer din judetul Giurgiu a condus pe autostrada Bucuresti-Pitesti avand o alcoolemie de peste 2 la mie. Soferul turmentat a fost prins de politisti la volanul masinii sale, iar cand acestia l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, rezultatul a fost uimitor; avea o alcoolemie de 2,15 la mie, transmite Antena 3.

Barbatul a plecat dintr-o comuna din judetul Giurgiu, impreuna cu fiul sau in varsta de 14 ani si cu cativa prieteni. Ei voiau sa ajunga in Poiana Brasov.  Masina condusa de soferul beat a intrat in coliziune cu un alt autoturism, la kilometrul 73, dupa care a facut pana. Barbatul a continuat sa conduca si a fost oprit de politisti la kilometrul 86, fiind luat la intrebari. El a spus ca nu stie de ce are pana si ca asa ar fi plecat cu masina de acasa. Totodata, el a afirmat ca a vrut sa-si duca copilul la munte, pentru ca fusese ziua acestuia.

Alcoolemia pe care o avea soferul, de 2,15 la mie, reprezinta un record pentru autostrada, iar barbatul risca o pedeapsa cu inchisoare de la 1 la 5 ani. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.