Acasă Politic A fost reluat traficul pe Transfagarasan

A fost reluat traficul pe Transfagarasan

DISTRIBUIȚI

109660 – 22042012 – Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Sibiu, pe DN7C-Transfăgărăşan, traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi în apropiere de Bâlea-Cascadă, pe porţiunea kilometrică 130+800 – 130+850. Ieri, lucrătorii de la drumuri şi specialiştii ISU Sibiu au intervenit cu explozibil şi utilaje pentru a îndepărta stâncile de pe partea carosabilă. În ultima săptămână, mai mule pietre şi stânci s-au desprins de pe versant, iar circulaţia pe tronsonul Bâlea Cascadă – Cârţişoara a fost întreruptă în câteva rânduri. Mare atenţie! În zonă, riscul desprinderii de pietre din versant se menţine.

          Transfăgărăşanul este închis în fiecare an, în perioada 1 noiembrie – 30 iunie, pe tronsonul Bâlea-Cascadă (judeţul Sibiu), km 130+800 metri – Piscu Negru (judeţul Argeş), km 104.

          În judeţul Caraş-Severin, din cauza unei alunecări de teren a fost închisă varianta de ocolire Domaşnea. Autovehiculele circulă pe DN6, pe vechea rută.

          În judeţul Suceava, pe DN17A, două poduri situate pe tronsonul Paltinu – Vatra Moldoviţei – Ciumârna au fost afectate, la începutul acestei luni, de creşterea debitului râurilor pe care le traversează. A fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Ruta ocolitoare pentru traficul greu către vama Siret este DN17Câmpulung Moldovenesc – Suceava, DN2 Suceava – Siret. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.