Acasă Politic Bragadiru: Dispozitiv fraudulos instalat de doi bulgari la un bancomat din Bragadiru

Bragadiru: Dispozitiv fraudulos instalat de doi bulgari la un bancomat din Bragadiru

DISTRIBUIȚI

109178 – 01042012 – Doi bulgari au fost prinşi de poliţiştii ilfoveni în timp ce montau un echipament de copiere a cardurilor la un ATM aparţinând unei bănci comerciale din oraşul Bragadiru. Suspecţii au fost reţinuţi.

Sâmbătă dimineaţă, în baza unor informaţii deţinute, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Bragadiru i-au depistat în flagrant pe cei doi bulgari în timp ce aplicau, pe ATM-ul unei bănci, un dipozitiv artizanal de copiere a datelor de pe banda magnetică a cardurilor şi de înregistrare a codului de securitate. Datele de pe cardurile introduse în acel ATM urmau a fi prelucrate şi folosite în vederea retragerii de bani. În urma percheziţiilor corporale efectuate asupra celor doi bărbaţi, au fost găsite mai multe carduri şi cartele, cel mai probabil folosite pentru stocarea de date.

Bulgarii au fost reţinuti, pe numele acestora întocmindu-se dosare penale pentru infracţiunea de deţinere de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.