Acasă Politic Bucuresti: Arta plastica, la Muzeul National de Istorie

Bucuresti: Arta plastica, la Muzeul National de Istorie

DISTRIBUIȚI

109537 – 17042012 – Muzeul Naţional de Istorie a României anunţă vernisajul expoziţiei temporare de artă plastică şi decorativă “Istorii rescrise”, vare va avera loc pe 20 aprilie, la sediul muzeului. Expoziţia este realizată în colaborare cu Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, sub egida Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional şi a Reţelei Naţionale a Muzeelor din România.

Dorinţa de a organiza această manifestare expoziţională la sediul MNIR în colaborare cu Universitatea Naţională de Arte Bucureşti – expoziţia Istorii rescrise – în luna aprilie 2012 materializează o parte a unui program, demarat în 2011 prin organizarea expoziţiei ,,Lutul, pânza, culoarea”.

În cadrul acestuia, partenere sunt cele două instituţii, scopul esenţial constând din prezentarea unui dialog expoziţional fecund, cu frecvenţă anuală, între artiştii plastici, tineri sau consacraţi, cu patrimoniul arheologic şi istoric excepţional de valoros al Muzeului Naţional de Istorie. Prin intermediul acestor manifestări, marelui public si se propun noi modalităţi de percepere a evenimentului sau fenomenului istoric sublimat de percepţia artistică contemporană. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.