Acasă Politic Bucuresti: Deputatul PDL Catalin Croitoru: “Voi vota la motiune”

Bucuresti: Deputatul PDL Catalin Croitoru: “Voi vota la motiune”

DISTRIBUIȚI

109709 – 24042012 – Deputatul PDL Catalin Croitoru declara ca va vota vineri la motiunea de cenzura a USL, dar asta nu inseamna si ca va vota impotriva Guvernului Ungureanu. „Voi vota la motiune, ca de aia sunt trimis in Parlament, sa votez. Nu m-am referit la nimic altceva, sunt simple speculatii, scenarii si asa mai departe”, a declarat marti deputatul Catalin Croitoru. Deputatul PDL este nemultumit de premierul Ungureanu din cauza faptului ca la instalarea in functie a promis o altfel de relatie cu parlamentarii PDL si acest lucru nu s-a intamplat. Intrebat daca isi pune in acest moment problema plecarii la USL, la fel ca si fostii sai colegi, Catalin Croitoru a raspuns: „Deocamdata nu imi pun niciun fel de problema”.

 

Croitoru nu ii acuza pe fostii sai colegi care au ales calea USL. „Sunt decizii personale, optiuni individuale, cu motivatiile lor fiecare. Nu am de ce sa comentez intentiile de vot ale altora. Sunt optiuni individuale, tin de anumite nemultumiri probabil, de faptul ca ei mai cred sau nu intr-un partid, si cred ca in alta parte isi ating mai lesne obiectivele, idealurile…”, a declarat acesta.

In opinia sa, faptul ca aceste demisii din PDL vin cu putin timp inainte de alegeri nu este de condamnat de catre alegatori, pentru ca cei plecati nu si-au anuntat intentia de a candida la locale. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.