Acasă Politic Bucuresti: Forumul Regional al Apei, in iunie, la Bucuresti

Bucuresti: Forumul Regional al Apei, in iunie, la Bucuresti

DISTRIBUIȚI

109276 – 04042012 – Asociaţia Română a Apei anunţă că organizează în perioada 11 – 13 iunie 2012, la Palatul Parlamentului, un complex de manifestări reunite în cadrul celei de-a 14-a ediţii a Forumului Regional al Apei, eveniment aflat sub egida asociaţiilor internaţionale de profil.

         La aceste reuniuni participă anual peste 1.500 de reprezentanţi ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă şi canalizare, ai autorităţilor centrale şi locale, ai institutelor de învăţământ superior şi cercetare, ai organizaţiilor internaţionale de profil, ai Comisiei Europene şi ai Instituţiilor financiare internaţionale.

         Cu această ocazie, vor avea loc reuniuni internaţionale pe teme de mare actualitate, cum ar fi „Sectorul serviciilor de apa convietuieste cu criza”, conferinţa “Tehnologii noi de epurare a apelor uzate”,” mese rotunde cu prezentarea celor mai bune practici din Germania, Olanda, Bulgaria etc, precum şi o expoziţie specializată pe noile tehnologii în sectorul apei.

         Organizatorii consideră că aspectele puse în discuţie şi studiile de caz prezentate vor oferi soluţii pentru rezolvarea unora dintre problemele cu care se confruntă sectorul de apă din România în această perioadă de criză şi vor contribui la clarificarea aspectelor instituţionale ale procesului de reformă din acest domeniu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.