Acasă Politic Bucuresti: Gheorghe Stefan: Ungureanu, posibil presedinte

Bucuresti: Gheorghe Stefan: Ungureanu, posibil presedinte

DISTRIBUIȚI

109656 – 22042012 – Premierul Mihai Răzvan Ungureanu este posibil să fie viitorul preşedinte al României şi acesta ar putea să candideze din partea unei alianţe de partide din care ar putea să facă parte şi PDL, a declarat, duminică, la Pro Tv, vicepreşedintele PDL, Gheorghe Ştefan. „Poate să fie prezidenţiabil, nu neapărat PDL. Poate să creeze o nouă formaţiune, poate să creeze o alianţă de partide, o altfel de formaţiune politică sau asociere politică în care dânsul să fie în vârf şi eu cred că este posibil ca dânsul să fie viitorul preşedinte al României”, a menţionat Ştefan. Întrebat dacă ar putea să plece şi oameni din PDL către această asociere politică, Ştefan a răspuns: „Pot să plece şi oameni, poate să intre tot PDL, poate să existe şi fuziuni între partide, poate să fie şi asocieri”.


Pe de altă parte, democrat-liberalul s-a declarat convins că, în urma viitoarelor alegeri parlamentare, PDL va rămâne la guvernare.

Ştefan a invocat, în sprijinul afirmaţiilor sale, prevederea constituţională care stipulează că dacă un partid obţine majoritatea în Parlament atunci preşedintele e obligat să numească premierul din rândul acestui partid.

„Este clar, în opinia mea, că în următorii zece ani nu se va întâmpla lucrul acesta”, a susţinut liderul PDL, subliniind că USL este o alianţă alcătuită din trei partide. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.