Acasă Politic Bucuresti: Guvernul schimba prefectii de Constanta, Ialomita si Harghita

Bucuresti: Guvernul schimba prefectii de Constanta, Ialomita si Harghita

DISTRIBUIȚI

109725 – 24042012 – Executivul a adoptat în şedinţa de marţi o serie de hotărâri privind înlocuirea mai multor persoane care exercitau, cu caracter temporar sau definitiv, funcţiile publice de prefect sau subprefect, a anunţat Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului.  Încetarea exercitării funcţiilor publice de prefect sau subprefect s-a decis la cerere, ca urmare a faptului că persoanele care exercitau aceste funcţii vor candida la alegerile locale din 10 iunie 2012.

Astfel, incetează raportul de serviciu al lui Claudiu -Iorga Palaz, prefect al judeţului Constanţa, şi al lui lui Petru Mădălin Teculescu, prefect al judeţului Ialomiţa.

Se aplică principiul mobilităţii din funcţia publică de subprefect al judeţului Ialomiţa, în funcţia publică de prefect al judeţului Ialomiţa, pentru Gigi Petre.

Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Ialomiţa, Ionel Ghiorghişor. Acesta este absolvent al Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza”, licenţiat în drept. În anul 2005 a absolvit cursul de formare specializată în administraţia publică organizat de Institutul Naţional de Administraţie. Până în prezent, a ocupat funcţia de şef-serviciu în cadrul Instituţiei Prefectului – judeţul Ialomiţa.

Se aplică principiul mobilităţii din funcţia publică de subprefect al judeţului Harghita, în funcţia publică de inspector guvernamental, pentru Constantin Strujan. Numirea în funcţia publică de inspector guvernamental se face prin decizie a primului ministru.

Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Harghita Biro Rodica. Aceasta este absolventă a Facultăţii de Finanţe-Contabilitate din cadrul ASE şi a urmat cursurile masteratului organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice – Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti, cu specializare în sectorul public. Până în prezent, a ocupat funcţia de consilier superior în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Harghita. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.