Acasă Politic Bucuresti: Opozitia pune bete-n roate la inceperea urmarii penale fata de fostul...

Bucuresti: Opozitia pune bete-n roate la inceperea urmarii penale fata de fostul ministru Borbely

DISTRIBUIȚI

109722 – 24042012 – Lipsa de cvorum a determinat suspendarea sedintei in care trebuia votata ridicarea imunitatii fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely, a anuntat, marti, dupa-amiaza, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Votul privind ridicarea imunitatii lui Laszlo Borbely nu a putut fi tinut in contextul in care au fost prezenti doar 134 de deputati, desi anterior fusesera anuntati 164 de deputati.

„Nu s-au strans destule persoane. Ieri, liderii opozitiei declarau ca voteaza temele de interes national, astazi au chiulit”, a afirmat Roberta Anastase.

Informatia a fost confirmata si de liderul grupului deputatilor PSD, Mircea Dusa, potrivit caruia sedinta in care se va decide ridicarea imunitatii fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely va fi reluata.

Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat ca opozitia a lipsit in totalitate. „Dansii au declarat ca vin la legile care sunt pe MCV, apoi n-a venit niciunul. Le-am cerut-o si a venit raspunsul de la liderul de grup, ca nu vin azi, vin peste doua saptamani”, a spus Toader.

Deputatii din Comisia Juridica au dat, in urma cu doua saptamani, un aviz favorabil pentru inceperea procedurilor de urmarire penala impotriva lui Laszlo Borbely. Dintre cele zece voturi exprimate, sapte au fost „pentru” si trei „impotriva”. Fostul ministru al Mediului este cercetat pentru trafic de influenta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.