Acasă Politic Bucuresti: Opozitia renunta partial la protestul parlamentar

Bucuresti: Opozitia renunta partial la protestul parlamentar

DISTRIBUIȚI

109203 – 02042012 – Opozitia va intrerupe greva si parlamentarii USL se vor intoarce la lucrarile Parlamentului, a anuntat, luni, presedintele PSD, Victor Ponta. Co-presedintele USL a aratat ca dupa trecerea lui Sorin Frunzaverde la PNL si transferul singurului senator PDL de Caras-Severin, Iosif Secasean, in barca liberalilor, acum raportul de forte intre putere si opozitie este de 66 la 66. „La Senat, de doua luni de zile nu a fost niciodata cvorum. Pe hartie, in momentul de fata avem majoritate. Domnul Geoana nu a votat nici cu cei de la putere, nici cu cei din opozitie, iar faimosul senator Urban e vopsit – zice ca e independent, dar ei il numara la ei. De altfel, noroc ca Boldea nu poate vota, ca ar vota cu doamna Anastase, doar amandoi se ocupa cu aceleasi lucruri”, a declarat liderul PSD.

Totodata, Ponta a subliniat ca senatorii USL s-au intors luni la munca pentru a discuta tratatul de guvernanta fiscala si ca, in mod cert, parlamentarii opozitiei vor fi prezenti la toate legile legate de MCV.

„Nu va ascund ca mai sunt si alti senatori care ni se vor alatura pe viitor si avand majoritate, este probabil sa mergem si la alte legi pe care vrem sa le respingem”, a adaugat Ponta.

Daca Ponta ia in calcul reintoarcea senatorilor USL la serviciu, ipoteza ca deputatii opozitiei sa renunte la greva nu este posibila decat dupa ce Roberta Anastase isi prezinta demisia de la sefia acestui for.

„La Camera Deputatilor nu vom relua sub nicio forma activitatea legislativa, indiferent de ce legi vor fi dezbatute pana nu pleaca Roberta Anastase”, a declarat Ponta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.