Acasă Politic Bucuresti: OTV se inchide de Ziua Americii

Bucuresti: OTV se inchide de Ziua Americii

DISTRIBUIȚI

109417 – 10042012 – Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, marti, sa injumatateasca din nou perioada de licenta pentru OTV din cauza publicitatii politice facută de acest post Partidului Poporului-Dan Diaconescu si pentru alte incalcari ale legii. Este a doua decizie de acest gen luata de CNA dupa cea din

27 martie a.c., cand licenta a fost redusa cu sase luni, pana la 28 septembrie. Dupa decizia de marţi, licenta OTV mai este valabila pana la 4 iulie. Votul membrilor CNA a fost unanim, după ce se luase decizia monitorizarii materialelor de publicitate politica difuzate de OTV in perioada 29 martie – 8 aprilie.

Potrivit Legii Audiovizualului, un post poate fi sanctionat cu injumatatirea perioadei de licenta daca, in prealabil, a fost sanctionat de cel putin doua ori cu obligatia de a difuza timp de trei ore, intre 18.00 – 21.00, doar textul sanctiunii CNA. Pe 27 martie, Narcisa Iorga, membru al CNA, arata ca din momentul in care postul a fost autorizat OTV a avut 9 sanctiuni de intrerupere cu 10 minute si 7 sanctiuni cu intererupere de 3 ore.

Dan Diaconescu mai detine postul DDTV (Direct Digital TV, operat de Telecroma Media SRL din 2005). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.