Acasă Politic Bucuresti: Trimis in judecata pentru inselaciune cu locuri de munca in strainatate

Bucuresti: Trimis in judecata pentru inselaciune cu locuri de munca in strainatate

DISTRIBUIȚI

109835 – 27042012 – Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au finalizat urmărirea penală a lui Marian Mani, cercetat în stare de arest preventiv.

Inculpatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată (38 de acte materiale) reţinându-se că în perioada septembrie – decembrie 2011, folosindu-se de pretinsa calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate intermedierea de locuri de muncă în străinătate, a indus în eroare 38 de persoane cărora le-a promis obţinerea unor contracte de muncă. Astfel, el a postat pe diferite site-uri pe Internet oferte de muncă pentru Austria, Olanda, Anglia, Germania, Elveţia şi Italia şi a solicitat şi a obţinut în mod injust de la părţile vătămate diferite sume de bani reprezentând contravaloarea asigurării de sănătate sau contravaloarea transportului. Sumele de bani au fost achitate de persoanele vătămate în conturile indicate de inculpat şi deschise pe numele său la mai multe bănci.

În realitate, Marian Mani nu era reprezentantul nici unei societăţi comerciale şi nici nu a efectuat demersuri conform ofertelor, însuşindu-şi banii în interes propriu.

Dosarul a fost trimis pentru judecarea Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.