Acasă Politic Chisinau: SUA vor continua sa ofere suport Republicii Moldova

Chisinau: SUA vor continua sa ofere suport Republicii Moldova

DISTRIBUIȚI

109277 – 04042012 – Intensificarea relaţiilor între Republica Moldova şi SUA au fost discutate în cadrul întrevederii preşedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu asistentul adjunct al secretarului de stat SUA pentru Europa şi Eurasia, Daniel Russell, transmite Romanian Global News.

Preşedintele Republicii Moldova a mulţumit oficialului american pentru suportul acordat de SUA în special pe direcţia dezvoltarii sociale şi economice. „M-am convins în repetate rânduri ca SUA sunt un susţinator sincer şi multilateral al Republicii Moldova”, a menţionat Nicolae Timofti în cadrul discuţiilor.

Preşedintele moldovean a accentuat ca un suport esenţial pe care îl ofera SUA este efortul depus în cadrul negocierilor în formatul 5+2, pentru soluţionarea diferendului transnistrean.

Asistentul adjunct al secretarului de stat al SUA pentru Europa şi Eurasia a mentionat în cadrul întrevederii ca „suportul politic şi asistenţa oferita demonstreaza interesul nostru pentru dezvoltarea Republicii Moldova pe termen lung”. Oficialul american a reconfirmat ca SUA va continua sa ofere suport multilateral pentru dezvoltarea Republicii Moldova. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.