Acasă Politic Constanta: Geoge Bosanceanu, retinut pentru trafic de minori si proxenetism

Constanta: Geoge Bosanceanu, retinut pentru trafic de minori si proxenetism

DISTRIBUIȚI

109271 – 04042012 – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (SIICOT) – Serviciul Teritorial Constanta au destructurat un grup infractional organizat, specializat în trafic de minori si proxenetismPotrivit procurorilor DIICOT, în cursul anului 2011, inculpatii George Vergiliu Bosanceanu, Gheorghe Peneoasu, Marian Rosu, Bogdan Barbu, Georgica Chiciorea, Virgil Helera si Sevghilim Saban, din municipiul Constanţa,  au obţinut beneficii financiare substanţiale, asigurând cazarea şi inlesnind practicarea prostitutiei de către cinci persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, clientii fiind racolaţi din rândul turistilor din statiunea Mamaia, prin intermediul unor pliante publicitare.

Activitatea infracţională  se desfăşura de predilecţie în sezonul estival, in hotelul Histria, proprietatea lui George Vergiliu Bosanceanu.

        Procurorii DIICOT au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor si au solicitat instanţei de judecată arestarea preventiva a acestora pentru o perioadă de 29 de zile.

        Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta si Serviciului de Informatii si Protectie Interna Constanta. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.