Acasă Politic Corina Creţu: Ipocrizia Elenei Udrea şi a PDL nu are margini

Corina Creţu: Ipocrizia Elenei Udrea şi a PDL nu are margini

DISTRIBUIȚI

109762 – 25042012 – Vicepreşedintele PSD Corina Creţu a declarat astăzi că ipocrizia Elenei Udrea nu are margini, in contextul in care PDL a avut la dispozitie toate pârghiile necesare pentru a dezvolta Bucureştiul, însă aceştia nu au făcut decât să pună piedici proiectelor propuse de Sorin Oprescu şi să sufoce oraşul.

            „Declaraţiile Elenei Udrea reprezintă o ipocrizie fără margini. Expresiile rostite de doamna Udrea precum `se poate un altfel de politică, parteneriat cu bucureştenii, dialog cu cetăţenii` sunt lipsite de sens şi au menirea de a păcăli electoratul. Doresc să-i aduc aminte preşedintei PDL Bucureşti că dacă partidul pe care-l reprezintă dorea să dezvolte Bucureştiul şi să realizeze un dialog cu cetăţenii avea la dispoziţie toate pârghiile necesare: majoritatea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, guvern PDL şi Preşedintele ţării. Ce a făcut PDL? A frânat dezvoltarea Capitalei, a realizat un dialog cu clientela de partid şi a pus piedici constante proiectelor propuse de Sorin Oprescu”.

            Europarlamentarul social-democrat a precizat că are încredere în discernământul bucureştenilor, iar la vot reprezentanţii PDL o să fie sancţionaţi dur.

            „Perioada de guvernare a PDL a însemnat un regres pentru România şi o frână în dezvoltarea Capitalei. Aceştia au reprezentat interesele clientelei de partid în defavoarea românilor. Acum, îşi schimbă culoarea şi vin cu promisiuni în faţa electoratului sperând că o să mai prindă încă un mandat. Manipularea PDL nu o să ţină pentru că bucureştenii ştiu cine sunt cei care au aruncat cu noroi, au provocat certuri, au tăiat salariile bugetarilor, au crescut TVA şi au umilit pensionarii. La vot, românii au şansa să-i sancţioneze şi sper că o vor face dur”, a declarat Corina Creţu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.