Acasă Politic Piatra Neamt: Ministrul Berca promite urgentarea modificarii Statului politistului

Piatra Neamt: Ministrul Berca promite urgentarea modificarii Statului politistului

DISTRIBUIȚI

109647 – 20042012 – Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a avut, vineri, la Piatra Neamţ, întâlniri de lucru cu şefii structurilor teritoriale ale MAI şi cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din judeţul Neamţ.

În cadrul întâlnirii care a avut loc la sediul Prefecturii Neamţ, ministrul a subliniat că organizarea alegerilor locale în condiţii de deplină legalitate constituie obiectivul instituţiei pentru perioada imediat următoare şi a cerut autorităţilor cu responsabilităţi în procesul electoral să dea dovadă de fermitate în aplicarea legii.

La întâlnirea cu structurile teritoriale ale MAI din judeţ, organizată la sediul Inspectoratului de Poliţie, la care a participat şi secretarul de stat Petre Tobă, ministrul a precizat că se fac demersuri pentru urgentarea modificării Statutului poliţistului, astfel încât noul cadru legislativ să-i confere poliţistului prerogativele necesare pentru buna îndeplinire a misiunilor din competenţă.

            Totodată, Gabriel Berca a subliniat necesitatea implementării unui ghid al carierei prin care angajaţii care îşi îndeplinesc atribuţiile conform cerinţelor postului să aibă un parcurs profesional stabil şi predictibil.

Ministrul a menţionat că, în perioada următoare, se vor organiza concursuri pentru ocuparea posturilor vacante, astfel încât cei care au pregătirea şi parcursul profesional necesare să poată ocupa, în condiţiile legii, funcţiile de conducere. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.