Acasă Politic Radauti: Contrabandisti de tigari retinuti cu focuri de arma la frontiera cu...

Radauti: Contrabandisti de tigari retinuti cu focuri de arma la frontiera cu Ucraina

DISTRIBUIȚI

109662 – 22042012 – contrabandişti reţinuţi cu focuri de armă la frontiera de nord cu Ucraina

             Şase focuri de armă au răsunat noaptea trecută la frontiera cu Ucraina. Acestea au fost trase de poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului PF Rădăuţi –I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, pe timpul prinderii în flagrant a unui grup de contrabandişti.

Astfel în jurul orelor 23.00, poliţiştii de frontieră au observat un grup de persoane care se îndrepta dinspre linia de frontiera către interiorul ţării cărând mai multe colete voluminoase în zona localităţii Frătăuţii Noi.

Deplasându-se în şir indian la distanţă de câţiva zeci de metri unul de celalalt, bărbaţii au încercat să treacă neobservaţi de poliţiştii de frontieră, dar nu au reuşit. Pentru reţinerea a cinci dintre ei poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească, conform legii, armamentul din dotare executând şase focuri de avertisment în plan vertical.

            La cercetarea terenului au fost descoperite 30 de baxuri cu ţigări pe care persoanele în cauză, cetăţeni români, au încercat să le introducă ilegal în România.

În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 14.997 pachete de ţigări marca „ Doina” de provenienţă Republica Moldova în valoare de 105.000 lei, care a fost confiscată.

            Cei cinci bărbaţi identificaţi sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

         Totodată s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor cinci persoane, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.