Acasă Politic Bucuresti: Academia Romana renunta la analiza din cazul Mang

Bucuresti: Academia Romana renunta la analiza din cazul Mang

DISTRIBUIȚI

110227 – 16052012 – Academia Romana renunta la analiza articolelor asupra carora planeaza suspiciunea de plagiat, in cazul Ioan Mang, a declarat presedintele institutiei, Ionel Haiduc.

„Nu se mai intampla nimic pentru ca domnia sa si-a dat demisia si atunci nu se mai include in genul de activitati care ar privi Academia Romana. Academia, in cazul de fata, ar fi participat fiind vorba de un ministru. Dar domnul Mang a devenit un profesor al unei universitati. Sunt multi profesori in tara asta, exista un Consiliu National de Etica si e de competenta lor”, a afirmat presedintele Academiei Romane, citat de Hotnews.ro.

„Noi renuntam la analiza. Misiunea noastra cred ca s-a incheiat”, a precizat Haiduc.

„Noi nu suntem politie de etica stiintifica si chiar daca este un profesor universitar, sunt multi profesori care probabil ar fi susceptibili de asemenea analize. Dar nu mai e de competenta noastra”, a continuat academicianul. 

Decizia Academiei vine la doua zile dupa ce a primit sesizarea oficiala din partea premierului Victor Ponta pentru a demara o expertiza in acest caz. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.