Acasă Social Aparare Bucuresti; Becali, Babiuc si Cioflina, achitati in procesul schimbului de terenuri de...

Bucuresti; Becali, Babiuc si Cioflina, achitati in procesul schimbului de terenuri de la MApN

DISTRIBUIȚI
becali

110437 – 24052012- Gigi Becali, Victor Babiuc, fiica acestuia, Ioana, şi Dumitru Cioflină au fost achitaţi, joi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul schimbului de terenuri dintre Becali şi Ministerul Apărării Naţionale. Decizia poate fi atacată cu recurs.Procurorul DNA a cerut în 30 aprilie, la instanţa supremă, pedepse cu executare pentru Gigi Becali, Dumitru Cioflină, Victor şi Ioana Babiuc, precum şi obligarea acestora la plată în solidar a peste 800.000 de dolari, în cazul schimbului de terenuri dintre omul de afaceri şi Ministerul Apărării Naţionale.Gigi Becali este judecat pentru fapte de corupţie, alături de fostul ministru Victor Babiuc, de fiica acestuia, Ioana Babiuc, şi de Dumitru Cioflină, fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale şi fost şef al Marelui Stat Major General,

acuzaţi de fapte de corupţie în legătură cu un schimb de terenuri între Becali şi MApN care a avut loc în urmă cu peste zece ani.

Judecarea dosarului în care sunt acuzaţi Dumitru Cioflină, fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale şi fost şef al Marelui Stat Major General, Victor Babiuc, fost ministru al Apărării, fiica acestuia, Ioana Babiuc şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a început în 18 ianuarie 2011, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dumitru Cioflină este acuzat în acest dosar de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată, iar Victor Babiuc, fost ministru al Ministerului Apărării Naţionale în perioada decembrie 1997 – 2000, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi luare de mită, respectiv 3.000 de dolari.

Ioana Cristina Anca Babiuc este acuzată de complicitate la luare de mită, iar George Becali de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.