Acasă Politic Bucuresti: Copiii ramasi neincrisi in clasa pregatitoare vor fi repartizati in alte...

Bucuresti: Copiii ramasi neincrisi in clasa pregatitoare vor fi repartizati in alte unitati de invatamant dupa 21 mai

DISTRIBUIȚI

110189 – 15052012 – Copiii nerepartizaţi după etapa a patra de înscriere în clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2012-2013 vor fi distribuiţi de către Comisia Municipiului Bucureşti, după data de 21 mai 2012, pe locurile disponibile la şcoala de circumscripţie sau la altă unitate de învăţământ pentru care optează părintele, anunţă Inspectoratul Şcolar al Minicipiului Bucureşti (ISMB) .

Cererile vor fi depuse la registratura ISMB.

Ultima etapă de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I are loc în perioada 2 – 18 mai şi se face în Capitală la Centrul special de înscriere constituit de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti la Colegiul Naţional „I. L. Caragiale”.

În perioada 2 – 9 mai, au fost înscrişi pe locurile disponibile la unităţile dorite copiii ai căror părinţi au solicitat înscrierea la altă şcoală decât cea de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri, iar între 11 şi 18 mai sunt înscrişi copiii care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ în etapele anterioare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.