Acasă Politic Bucuresti: Dan Şova (PSD): “Îl invit pe Emil Boc să consulte DEX-ul...

Bucuresti: Dan Şova (PSD): “Îl invit pe Emil Boc să consulte DEX-ul înainte să atace pe orice temă”

DISTRIBUIȚI

110226 – 16052012 – Senatorul PSD Dan Şova consideră drept neavenite atacurile lansate de Emil Boc şi ceilalţi reprezentanţi ai PDL la adresa USL pe subiectul ministrului Educaţiei, în contextul în care democrat-liberalii continuă de ani de zile să îşi susţină în funcţie membrii contestaţi de opinia publică şi mass media.

            „Domnul Emil Boc atacă guvernul actual folosindu-se de o argumentaţie care nu este deloc în avantajul domniei sale şi a partidului pe care încă îl mai conduce. A acuza USL că are o guvernare cu picioarele în mocirlă, în contextul în care până ieri partidul domniei sale a fost responsabil cu trasarea drumului de ieşire din criză mi se pare că depăşeşte orice limită. Prin astfel de declaraţii, domnul Boc face transferul de la fostul prim-ministru al României la funcţia de prim-demagog al actualei opoziţii. În contextul în care PDL a lăsat României o recesiune din care noi suntem responsabili să ieşim, având în vedere praful lăsat în urma lor şi bugetul secătuit de PDL pe 2012, domnul Boc ar trebui să înceteze, cel puţin pentru moment, în a mai comenta deciziile actualului guvern”, a spus Dan Şova.

            „Mi se pare de-a dreptul comic să îi aud pe liderii PDL cum încearcă să se obişnuiască cu statutul de partid de opoziție. Tocmai pentru că au stat la putere atâta timp, recomandarea mea este să înceapă mai timid paşii în opoziţie. Îl invit pe Emil Boc să consulte DEX-ul (Dicţionarul Explicativ al Limbii Române – n. r.) înainte să atace USL şi pe Victor Ponta pe orice temă, pentru a afla ce înseamnă o ieşire publică decentă. Pentru că decenţa este conceptul atât de străin PDL-ului, este ceea ce ei nu au arătat niciodată în toţi aceşti ani cât au stat la guvernare, când au protejat personaje precum Roberta Anastase, care a furat în vâzul întregii ţări la votul Legii pensiilor. Înainte să dea verdicte legate de miniştrii USL, domnul Boc să ia o decizie publică în ceea ce o priveşte pe Roberta Anastase. În aşteptarea unei astfel de decizii, fac un apel către tot PDL-ul pentru mai multă decenţă şi, pe cale de consecinţă, la mai multă tăcere. Pentru că ei au vorbit foarte mult, dar nu au făcut nimic cât timp au fost la putere”, a mai spus senatorul PSD. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.