Acasă Politic Bucuresti: Dan Voiculescu catre Traian Basescu: “Renuntati la iluzia ca veti putea...

Bucuresti: Dan Voiculescu catre Traian Basescu: “Renuntati la iluzia ca veti putea pacali pe toata lumea inca doi ani si jumatate”

DISTRIBUIȚI

109926 – 04052012Senatorul Dan Voiculescu i-a trimis vineri o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu pe care a postat-o pe blogul sau. „Dupa o impresionanta serie de abuzuri, ati reusit sa va compromiteti ireversibil. Un fleac, v-ati ciuruit. In consecinta, asumati-va esecul. Nu va mai ascundeti dupa fusta doamnelor. Nu mai trimiteti mercenarii la un razboi deja pierdut. Nu mai inventati tinte false,” scrie Dan Voiculescu. Potrivit senatorului, presedintelui Traian Basescu „ii este frica de suspendare”. Voiculescu ii cere sefului statului sa renunte la „iluzia” ca va putea „pacali pe toata lumea inca doi ani si jumatate”. „Domnule Basescu, inteleg, va este frica de suspendare. Dar aveti totusi decenta de a va purta singur razboaiele.

Sunteti, inca, Presedintele Romaniei. In mod evident, ati renuntat la orice demnitate personala, dar incercati macar sa onorati functia. Renuntati la iluzia ca veti putea pacali pe toata lumea inca doi ani si jumatate. Jocul dumneavoastra la asteptare, in speranta ca vor aparea disensiuni in USL, s-a dovedit deja falimentar”, ii mai scrie Dan Voiculescu lui Traian Basescu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.