Acasă Politic Bucuresti: Daniel Savu (PSD): Cei din PDL petrec în timp ce se...

Bucuresti: Daniel Savu (PSD): Cei din PDL petrec în timp ce se scufundă

DISTRIBUIȚI

109959 – 07052012 – Senatorul PSD Daniel Savu a catalogat evenimentul prin care PDL şi-a lansat candidaţii la alegerile locale ca fiind o manifestare a grotescului, în care vinovaţii pentru toate relele suferite de români în ultimii patru ani cântă şi dansează, se felicită pentru reuşitele lor, în timp ce partidul lor se scufundă. În opinia acestuia, lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale i-a reunit, sub acelaşi acoperiş, pe toţi vinovaţii pentru situatia în care se află astăzi România.

            „Ce am văzut astăzi (duminică – n. r.) la PDL poate fi rezumat într-un singur cuvânt: cabotinism. Am văzut o manifestare a grotescului în formă pură, momente în care oamenii care au tăiat pensiile bătrânilor acestei ţări se felicită pentru “succesurile” lor. De bună seamă, cei din PDL sunt mândri pentru tot dezastrul pe care îl lasă în urma lor. Toată lumea gratula pe toată lumea, însă cu toţii erau convinşi că petrecerea cu lăutari de astăzi reprezintă, în fapt, prohodul politic al acestui partid, al guvernării portocalii. PDL s-a lovit de USL, de reacţiile tuturor celor care s-au săturat de ei”, a declarat senatorul PSD.

Senatorul social-democrat consideră că data de 6 mai 2012 este una istorică, fiind ultima zi cu PDL la conducerea acestei ţări.

            „PDL va rămâne în istorie drept cel mai anti-românesc partid politic de după 1989”, a conchis Daniel Savu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.