Acasă Politic Bucuresti: DNA cere investitorilor straini sa sesizeze cazurile de coruptie, nu doar...

Bucuresti: DNA cere investitorilor straini sa sesizeze cazurile de coruptie, nu doar sa se planga

DISTRIBUIȚI

110188 – 15052012 – Procurorul-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Carmen Gâlcă, a cerut investitorilor din România să sesizeze autorităţile în cazurile de corupţie. Carmen Gâlcă a vrut să sublinieze că, deşi investitorii străini se plâng de ce cele mai multe ori de corupţie, nu fac nici un pas mai departe şi nu se adresează organelor competente.

„Am dori să le spunem tuturor celor care li se oferă mită sau care sesizează cazuri de corupţie să se adreseze autorităţilor. Acesta este şi mesajul meu către investitori – nu vă mai plângeţi, ci sesizaţi-ne”, a declarat Carmen Gâlcă, întrebată în cadrul unui interviu acordat cotidianului austriac Wirtschaftsblatt, dacă este de părere că nenumărate întreprinderi din străinătate s-au acomodat la “regula casei”.

”Acesta este şi motivul pentru care a fost înfiinţat DNA. Poate că (investitorii) nu au suficientă încredere în noi, dar Mecanismul de Cooperare şi Verificare al UE (MCV) a confirmat eficienţa DNA”, a explicat oficialul român. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.