Acasă Politic Bucuresti: Guvernul spaniol sprijina ferm aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

Bucuresti: Guvernul spaniol sprijina ferm aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

DISTRIBUIȚI

110274 – 18052012Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, l-a primit joi, la sediul Ministerului, pe ambasadorului Spaniei la Bucureşti, Estanislao de Grandes Pascual.

În cadrul întâlnirii, ambele părţi au subliniat cooperarea poliţienească foarte bună între cele două state şi au punctat priorităţile viitoare în acest domeniu, respectiv combaterea criminalităţii organizate şi consolidarea relaţiilor de colaborare între Jandarmeria Română şi Garda Civilă Spaniolă.

Estanislao de Grandes Pascual a apreciat parcursul României în procesul de aderare la Spaţiul Schengen, context în care a exprimat sprijinul ferm al guvernului pe care îl reprezintă pentru aderarea ţării noastre.

De asemenea, ambasadorul Spaniei în România a adresat felicitări părţii române pentru modul profesionist în care forţele de ordine din Capitală au gestionat finala Europa League 2012 desfăşurată la Bucureşti, subliniind că acest eveniment a constituit un exemplu de cooperare poliţienească la nivelul celor mai înalte standarde UE. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.