Acasă Politic Bucuresti: In Romania traiesc 461 de persoane cu varsta de peste 100...

Bucuresti: In Romania traiesc 461 de persoane cu varsta de peste 100 de ani

DISTRIBUIȚI

110412 – 23052012 83 de persoane cu vârsta peste 100 de ani au primit noi cărţi de identitate în cadrul unei campanii desfăşurate la nivel naţional de către Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Scopul acţiunii a fost de a actualiza datele înregistrate în Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanelor şi de a identifica cetăţenii români cu vârsta peste 100 de ani, care locuiesc în prezent pe teritoriul României.

În urma centralizării tuturor informaţiilor comunicate de către structurile teritoriale aflate în coordonarea instituţiei a rezultat că 461 persoane, cu vârsta de sau peste 100 de ani sunt în viaţă.

Dintre acestea, 197 de persoane nu au dorit preschimbarea buletinelor de identitate pe care le deţin, 79 erau deţinătoare de cărţi de identitate, iar pentru 102 activităţile urmează a se finaliza. O femeie din Tulcea, în vârstă de 112 ani, este, potrivit evidenţelor, cea mai în vârstă persoană care trăieşte pe teritoriul României. Următoarele două persoane au vârsta de 108 ani şi au domiciliul în Tulcea, respectiv Arad. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.