Acasă Politic Bucuresti: Incepe Festivalul International de Arta a Circului

Bucuresti: Incepe Festivalul International de Arta a Circului

DISTRIBUIȚI

110476 – 25052012- Circ & Variete Globus Bucuresti lanseaza « la apa » sambata 26 mai 2012 cea de a patra editie a Festivalului International de Arta a Circului. Folosirea expresiei la apa » este justificata deoarece doua dintre circurile participante sunt « Aquatico Zopis » din Spania si « Aquatico Loredana Bellucci » din Italia. Acestora li se va alatura Circul « Americano » din Serbia.

Spaniolii vor evolua incepand din 26 mai, orele 11.00, la sediul din Aleea Circului, in cadrul unui spectacol impresionant cu acrobati renumiti, italienii vor putea fi vazuti tot de la orele 11.00 in Parcul Titan, intr-un spectacol in care vor intra multe animale-artiste, iar sarbii vor astepta de la ceeasi ora aplauzele publicului in Parcul Moghioros, cu un spectacol traditional.

Spectacolele vor putea fi urmarite pana in data de 3 iunie. In data de 5 iunie, in cadrul unui spectacol de gala grandios, cele trei jurii – Juriul de Specialitate, Juriul Artistilor si Juriul Copiilor – vor anunta spectacolul castigator al acestei editii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.