Acasă Politic Bucuresti: Parcarea de la Arena Nationala, gata in iunie

Bucuresti: Parcarea de la Arena Nationala, gata in iunie

DISTRIBUIȚI

110162 – 14052012 – Primarul general al Capitalei ,Sorin Oprescu, a verificat astazi stadiul lucrarilor la parcarea de la Arena Nationala. Oprescu s-a aratat multumit de evolutia lucrarilor si a anuntat ca in luna iunie parcarea va putea fi data in folosinta:

“Sunt multumit ca in mai putin de un an reusim sa terminam o parcare care se ridica la nivelul celor construite in capitalele europene. Astfel, vom pune la dispozitie 1250 de locuri la care se adauga 116 locuri pentru staff-ul tehnic. Primele doua niveluri ale parcarii au fost finalizate si au fost deja utilizate la finala UEFA Europa League. In acest moment se lucreaza la ultimul nivel al parcarii, iar pe terasa acesteia vor fi amenajate, pe o suprafata de 5500 de mp trei terenuri de sport: fotbal, baschet si tenis. Parcarea este destinata atat participantilor la evenimentele organizate pe Arena Nationala, dar si riveranilor pentru ca nu dorim sa o tinem goala in intervalul dintre evenimente. In felul acesta investitia se si amortizeaza in timp’’, a precizat Primarul General.

Parcarea de la Arena Nationala este structurata pe trei niveluri, are o capacitate de 1365 de locuri si o suprafata construita de 32.400 mp. Lucrarile au inceput in luna septembrie 2011 si se vor finaliza peste o luna. In acest moment, la Arena Nationala sunt disponibile 200 de locuri in parcarea subterana si alte 500 in curtea stadionului.

Totodata, primarul general a anuntat ca, pentru riverani, in spatele parcarii va fi amenajata o statie de spalare a masinilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.