Acasă Politic Bucuresti: RATB reia circulatia cu autobuzele turistice

Bucuresti: RATB reia circulatia cu autobuzele turistice

DISTRIBUIȚI

109944 – 04052012RATB va repune in circulatie, incepand de sambata, autobuzele Bucharest City Tour destinate vizitarii obiectivelor turistice din Capitala.

Linia turistica Bucharest City Tour este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri, prevazute cu ghid audio in limbile romana si engleza.

Potrivit RATB, autobuzele vor fi dotate cu sistem Internet wireless gratuit.

Cele patru autobuze vor circula pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Sos. Kiseleff si Piata Presei.

Tarifele de transport pentru aceasta linie, stabilite pe categorii de varsta, sunt: 25 lei/card, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la sapte ani, insotiti de adulti, vor beneficia de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice, mai spun cei de la RATB. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.