Acasă Politic Bucuresti: Sefa Companiei de Drumuri si Autostrazi a demisionat

Bucuresti: Sefa Companiei de Drumuri si Autostrazi a demisionat

DISTRIBUIȚI

110438 – 24052012- Ministerul Transporturilor a anunţat, joi, că ministrul de resort, Ovidiu Silaghi, a semnat ordinul de încetare a preluării atribuţiilor funcţiei de director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) de către Daniela Drăghia.

„Tot prin ordin de ministru preluarea atribuţiilor funcţiei de director general al CNADNR va fi asigurată de către domnul Ionuţ Maşala, în prezent director general adjunct economic în cadrul companiei”, se arată în comunicatul ministerului.

Surse din interiorul ministerului susţin că noua conducere a Ministerului Transporturilor doreşte să schimbe traseul rutier al Coridorului IV Pan-European astfel încât tronsonul Sibiu-Piteşti să fie înlocuit cu ruta Sibiu-Făgăraş-Comarnic-Ploieşti.

Autostrada Sibiu-Piteşti este singurul tronson al Coridorului IV Pan-European pentru care sursa de finanţare nu a fost stabilită. Mai mult, finanţarea pentru acest tronson Sibiu-Piteşti este foarte dificilă din cauza costurilor extrem de ridicate, estimate la trei miliarde de euro. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.