Acasă Politic Bucuresti: Tatonari pentru proiecte de infrastructura rutiera cu firme din Qatar

Bucuresti: Tatonari pentru proiecte de infrastructura rutiera cu firme din Qatar

DISTRIBUIȚI

110548 – 29052012 – Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail M. Vlasov, s-a intalnit cu insarcinatul cu afaceri al Ambasada Statului Qatar in Romania, Almuhannad A. Al – Hammadi.

Intalnirea a prilejuit discutarea mai multor aspecte privitoare la cresterea nivelului cooperarii bilaterale romano-qatareze, necesitatea intensificarii  contactelor intre comunitatile de afaceri din cele doua tari, concentrarea asupra unor proiecte concrete realizabile precum si stimularea dezvoltarii schimburilor economice si comerciale, fiind evocate, printre altele, ca domenii care pot prezenta interes pentru investitorii din Qatar: infrastructura, turismul, industria alimentara, domeniul IT si cel energetic.

Intrevederea a prilejuit reconfirmarea interesului sistemului cameral din Romania pentru valorificarea mai intensa a posibilitatilor firmelor din Romania de a conlucra cu firme din Qatar, sens in care in toamna acestui an, in coordonarea Camerei Nationale si in stransa colaborare cu Camera de Comert si Industrie Romania – Qatar, se intentioneaza organizarea unei saptamani romaneşti in Qatar, eveniment de amploare intitulat  Products made in Romania.

Dorinta si posibilitatea Romaniei de a extinde cooperarea economica cu statul Qatar in domenii de mare interes si concentrarea asupra unor proiecte concrete realizabile in sectoare ca infrastructura rutiera, se vor discuta intr-un cadru mai restrans si vor face obiectul unei viitoare intalniri cu ministrul roman al Transporturilor si Infrastructurii, Ovidiu Silaghi. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.