Acasă Politic Bucuresti: Valeriu Zgonea acuza: PDL face campanie pe bani publici

Bucuresti: Valeriu Zgonea acuza: PDL face campanie pe bani publici

DISTRIBUIȚI

110505 – 28052012 – Liderul deputaţilor PSD, Valeriu Zgonea, acuză PDL că face campanie electorală pe bani publici. Vicepreşedintele PSD susţine că directorii instituţiilor publice numiţi de PDL în timpul guvernărilor Boc şi Ungureanu folosesc angajaţii, maşinile şi telefoanelor instituţiilor pe care le conduc pentru a face campanie electorală fostului partid de guvenământ.

            „PDL continuă să folosească acele instituţii publice unde a numit directori în perioada în care era la guvernare pentru a face campanie electorală propriilor candidaţi. Ca să vă dau un singur exemplu, la Administraţia Bazinală de Apă Jiu, mai bine de 30 de angajaţi şi 50 de muncitori au fost implicaţi în campania electorală din judeţul Dolj. Un număr de 8 autoturisme ale instituţiei au fost folosite în scopuri electorale, iar carburantul a fost plătit din banii instituţiei. Și vorbim de câteva sute de litri de carburant”, explică Valeriu Zgonea.

            Vicepreşedintele PSD spune că în urma verificărilor realizate la A.B.A Jiu, Corpul de control al ministrului Mediului a confirmat folosirea angajaţilor şi a resurselor instituţiei în scopuri electorale. În baza acestor verificări, ministrul Mediului a luat decizia înlocuirii din funcţie a directorului A.B.A. Jiu, Cosmin Călin.

„Vreme de patru, PDL a folosit instituţiile statului pentru buzunarele liderilor şi ale clienţilor partidului. Acest lucru trebuie să înceteze. Guvernul USL nu va tolera sub nicio formă folosirea banilor publici pentru interese politice sau electorale”, a declarat liderul deputaţilor PSD. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.