Acasă Politic Bucuresti: Valeriu Zgonea: Cei din PDL sunt la fel de rupţi de...

Bucuresti: Valeriu Zgonea: Cei din PDL sunt la fel de rupţi de realitate în opoziţie precum erau la guvernare

DISTRIBUIȚI

110311 – 20052012Deputatul PSD Valeriu Zgonea condamnă demagogia afişată în spaţiul public de către reprezentanţii PDL şi consideră că, deşi aceştia se află acum în opoziţie, sunt la fel de deconectaţi de realităţile economice şi sociale ale României.

„Judecând după pleiada de declaraţii demagogice deversate în spaţiul public în ultima perioadă, constat că reprezentanţii PDL fac tot posiblul să ne demonstreze că au rămas la fel de sfidători ca şi atunci când se aflau la guvernare. După tot răul pe care l-au administrat acestei ţări, cei din PDL ar trebui să dea dovadă de bun-simţ şi să se ascundă cât mai departe de ochii românilor. Iată, însă, că decenţa este un termen total necunoscut partidului a cărui singură ideologie este tupeul. Cei din PDL sunt la fel de rupţi de realitate în opoziţie precum erau la guvernare”, subliniază Valeriu Zgonea.

Deputatul PSD consideră că discursul agresiv al celor din PDL are ca scop camuflarea eşecului „guvernării portocalii”.

            „Pentru că după atâţia ani de guvernare singurul merit al celor din PDL este că au lăsat ţara în recesiune, democrat-liberalii s-au decis să adopte o strategie agresivă prin care încearcă să ascundă mizeria sub preş. Vă garantez că USL nu va lăsa să se întâmple acest lucru! Vom scoate la iveală toate hoţiile săvârşite de PDL şi clientela de partid şi vom face dreptate categoriilor sociale care au fost supuse supliciilor guvernării portocalii. Guvernul Ponta a decis deja că, de la 1 iunie, salariile bugetarilor vor creşte, iar sumele din CASS, reţinute ilegal pensionarilor, vor fi retrocedate în mod eşalonat”, mai afirmă Valeriu Zgonea. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.