Acasă Politic Bucuresti: Vasile Blaga: “Nu este oportuna acum depunerea motiunii de cenzura

Bucuresti: Vasile Blaga: “Nu este oportuna acum depunerea motiunii de cenzura

DISTRIBUIȚI

110503 – 28052012 – Seful de campanie al PDL, Vasile Blaga, nu crede ca este oportuna acum depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Ponta pentru ca asta ar inseamna ca PDL sa ia parte la destabilizarea Romaniei.

„Eu cred ca PDL nu trebuie sa contribuie la destabilizarea Romaniei acum; o face in fiecare zi domnul Ponta. Nu cred ca este oportuna acum depunerea motiunii de cenzura”, a spus, luni, Vasile Blaga, inaintea sedintei BPN al PDL.

Vasile Blaga a spus ca, daca va ridica cineva ridica problema depunerii unei motiuni de cenzura in BPN, atunci ea va fi analizata.

Deputatul  Preda a declarat, sambata, ca democrat-liberalii trebuie sa introduca, la inceputul lunii iunie,motiune de cenzura, el acuzand „interventia brutala in justitie” a Cabinetului Ponta si prezenta in Guvern a unor oameni cu probleme de imagine si de probitate morala.

„Avand in vedere interventia brutala in justitia romana a guvernarii Ponta-Antonescu, prin apararea puscariabililor si prin introducerea in Executivul Romaniei a oamenilor cu grave probleme de imagine si de probitate morala, PDL trebuie sa introduca imediat motiune de cenzura.

Aceasta trebuie introdusa in Parlament la inceputul lunii iunie si romanii sa primeasca raspuns de la Guvern de ce ne intoarcem inapoi la pedeserismul din anii 2000″, a spus Cezar Preda, presedinte al organizatiei Buzau a PDL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.