Acasă Politic Bucureşti: De la Berceanu citire: “Victoraş dragă, mai multă energie în motor...

Bucureşti: De la Berceanu citire: “Victoraş dragă, mai multă energie în motor şi mai puţină energie în claxon!”

DISTRIBUIȚI

110262 – 17052012 – Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat, joi, că îl vede de dimineaţă până seara pe premierul Victor Ponta la televizor şi i-a dat acestuia un sfat: “Victoraş dragă, mai multă energie în motor şi mai puţină energie în claxon!”. “Îl văd mult prea mult pe domnul Ponta pe televizor şi nu ştiu când mai stă la Palatul Victoria. I-aş transmite domnului Ponta: «Victoraş dragă, nu-i aşa că e mai greu din teren decât din tribună?» Văzând că e greu în Palatul Victoria, premierul se plimbă, e permanent la televizor, îl văd de dimineaţă până seara. Victoraş dragă, mai multă energie în motor şi mai puţină energie în claxon!”, a precizat Berceanu.

El a arătat că, în opinia sa, creşterea cursului euro-leu ar putea face ca salariile reîntregite “să fie tăiate de inflaţie”. “Concluzia mea ar fi că ar trebui ca acest guvern să se concentreze, dacă poate şi are cu cine, pe această problemă foarte gravă a inflaţiei. Inflaţia vine după curs. Dacă creşte cursul absolut aberant cum a crescut în câteva zile, urmează inflaţia imediat”, a explicat Berceanu. El a mai spus că Guvernul Ponta pentru oprirea inflaţiei ar trebui să facă declaraţii legate de situaţia actuală, de felul în care doreşte să gestioneze această situaţie actuală şi nu despre viitoare posibile măsuri în 2013.
Potrivit lui Berceanu, Guvernul Ponta ar trebui să facă declaraţii precise “despre ce face mâine legat de stabilitatea României, de ţinerea în frâu a cheltuielilor, de angajări”, arătând că este importantă “impresia pe care o dă o ţară, un govern”. De asemenea, Berceanu l-a criticat pe Ponta “pentru lipsă de coerenţă”, pe motiv că acesta susţinea când era în opoziţie că “România e la pământ”, iar acum, “după ce se duce pe la Traian Băsescu şi Mugur Isărescu”, spune că România este într-adevăr într-o situaţie bună şi nu are nicio problemă. “Mi se pare lipsă de coerenţă penibilă”, a adăugat Berceanu, citat de Realitatea TV. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.