Acasă Politic Cluj-Napoca: Comisarul Ciolos: Rezultatele obtinute cu fonduri europene sunt mai importante decat...

Cluj-Napoca: Comisarul Ciolos: Rezultatele obtinute cu fonduri europene sunt mai importante decat gradul de absorbtie

DISTRIBUIȚI

109909 – 03052012Obiectivul Romaniei nu este de a absorbi fonduri europene, ci de a face ceva in urma absorbtiei acestora, importante fiind rezultatele obtinute, a afirmat, joi, la Cluj-Napoca, comisarul European pentru agricultura, Dacian Ciolos.

Ciolos a declarat, ca in ceea ce priveste agricultura, Romania nu se confrunta cu riscuri de pierdere a fondurilor europene daca se mentine ritmul actual.

El a spus ca in ceea ce priveste agricultura problemele nu sunt atat de mari, cel putin legat de platile directe si ca atat timp cat Agentia de Plati si Interventii in Agricultura functioneaza bine, nu sunt probleme de absorbtie „cantitativa”.

In opinia lui Ciolos, problemele ar putea fi de ordin calitativ, fiind important de vazut rezultatele.

„Ar trebui sa ne punem intrebarea si ce rezultate se vad dupa un an-doi de utilizare a fondurilor europene in mediul rural. Cred ca aici este de lucru si pe partea de dezvoltare rurala este important sa finantam proiectele, dar trebuie sa vedem si rezultatele ca sa putem gandi pentru viitoarea perioada bugetara care ar fi prioritatile”, a spus comisarul European. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.