Acasă Politic Drobeta Turnu Severin: Perchezitii in Mehedinti pentru prinderea contrabandistilor de tigari

Drobeta Turnu Severin: Perchezitii in Mehedinti pentru prinderea contrabandistilor de tigari

DISTRIBUIȚI

109940 – 04052012Mai ai multe percheziţii au loc, vineri, la Drobeta Turnu-Severin, pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de ţigări provenite din Serbia, din care se presupune că făcea parte şi fostul poliţist de frontieră reţinut în urmă cu două zile pentru trafic de ţigări. 

Percheziţiile sunt făcute de către poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului DIICOT.

Purtătorul de cuvânt al sectorului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisar-şef Valeriu Pera, a spus că aceste şase percheziţii se defăşoară în Drobeta Turnu-Severin, la domiciliile mai multor persoane suspectate de trafic de ţigări din Serbia.

Surse judiciare au declarat că din reţeaua vizată de percheziţiile de vineri ar fi făcut parte şi fostul comisar-şef Constantin Şimandan, reţinut în 2 mai, după ce poliţiştii de frontieră mehedinţeni l-au depistat în trafic transportând în maşina sa aproximativ 1.000 de pachete de ţigări provenite din Serbia.

Constantin Şimandan a lucrat timp de 20 de ani în cadrul Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, la Serviciul cercetări penale, unde se ocupa de cercetarea cazurilor de contrabandă cu ţigări. În anul 2011, el s-a pensionat pe caz de boală, după ce suferise o comoţie celebrală.

Miercuri seara, bărbatul a fost prezentat procurorului DIICOT, care a decis reţinerea acestuia pentru 24 de ore, iar la expirarea ordonanţei fostul poliţist a fost pus în libertate. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.