Acasă Politic Iasi: Ministrul Rus cere angajatilor MAI sa recastige increderea cetatenilor

Iasi: Ministrul Rus cere angajatilor MAI sa recastige increderea cetatenilor

DISTRIBUIȚI

110115 – 11052012 – Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a făcut astăzi, o vizită de lucru la Iaşi, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii structurilor teritoriale ale M.A.I. din judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea. La întâlnire a participat secretarul de stat Petre Tobă şi şefii structurilor teritoriale ale poliţiei, jandarmeriei, poliţiei de frontieră, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Generale Anticorupţie, serviciilor judeţene de informaţii şi protecţie internă şi Oficiului Român pentru Imigrări din cele opt judeţe. În acest context, ministrul Ioan Rus a subliniat necesitatea implicării totale a angajaţilor M.A.I. din structurile teritoriale în desfăşurarea în condiţii de deplină legalitate a alegerilor locale, apreciind că,

îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor pe această linie constituie, implicit, o modalitate de a recâştiga încrederea cetăţenilor.

Totodată, ministrul a susţinut că este necesară o creştere a nivelului de siguranţă publică a cetăţenilor, sens în care a cerut lucrătorilor M.A.I. promptitudine şi  fermitate în aplicarea legii, precum şi o bună colaborare între structurile teritoriale cu responsabilităţi în aplicarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică.

Ministrul Ioan Rus a reiterat că la nivelul ministerului Administraţiei şi Internelor se depun eforturi susţinute pentru ca toţi absolvenţii instituţiilor de învăţământ ale M.A.I., promoţia 2011, să fie angajaţi în cel mai scurt timp. 

Ministrul Administraţiei şi Internelor  va organiza, în perioada următoare, vizite de lucru în mai multe judeţe pentru a discuta cu reprezentanţii structurilor teritoriale ale ministerului şi a cunoaşte situaţia reală la nivelul fiecărui judeţ. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.